Volg ons via
 
 
 

Blijf op gewicht met champignons

Champignons | Een supergroente die bijdraagt aan een gezonde leefstijl

Hoe bereik je nu eindelijk het gewenste gewicht? Al eens gedacht aan champignons? Champignons zijn een echte supergroente, ze zijn vetvrij, caloriearm en ook nog eens rijk aan vezels. Allemaal factoren die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Champignons bij de maaltijd geven je een vol gevoel, je voelt je er lekker door. En..ze komen het gewicht ten goede. Ten onrechte wordt weleens gedacht dat champignons saai zijn maar het tegendeel is waar. Champignons zijn snel en op een heerlijke manier te bereiden met veel smaak. Ook dragen champignons ertoe bij dat je je langer fit blijft voelen dankzij de aanwezige vitamines B2 en B3.

Champignons, neem gerust wat extra

Van champignons kun je gerust wat extra opscheppen. De champignon bevat vrijwel geen calorieën en bestaat voor 90 procent uit water. Neem eens iets minder aardappelen, rijst of pasta en een kleiner stukje vlees. Een extra portie gebakken of geroerbakte champignons is een mooie aanvulling bij de maaltijd.

Champignons, een supergroente

Champignons zijn zo gezond, dat het gerust een supergroente genoemd mag worden. En vergis je niet, met champignons kun je een zeer gevarieerde maaltijd bereiden. Wat te denken van een heerlijke champignonsoep, een boerenomelet of champignonsalade? Om de maaltijd nog meer op te vrolijken zijn er allerlei variaties mogelijk met bijvoorbeeld de witte champignon, de oesterzwam of o.a. de kastanjechampignon. Wil je graag allerlei recepten waarbij de caloriearme champignons worden gebruikt kijk dan eens op www.champignonidee.nl


Afbeeldingen
  • champignon 2.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1440
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
champignons, wat eten we, recept koken, recepten, gezond recepten, gevulde champignons