Volg ons via
 
 
 

Aan de deur wordt niet gekocht

Geen colportatie aan de deur? Plak een sticker bel-niet- aan.

Sinds 2009 kennen we Bel-me-niet Register waar inmiddels al 7,5 miljoen consumenten zich hebben laten registreren. Het Bel-me-niet-Register moet consumenten beschermen tegen ongevraagde colportatie via de telefoon.

Om te voorkomen dat de colportatie zich verplaatst naar de deur van de consument heeft het consumentenprogramma Kassa in 2010 een sticker ontworpen met de tekst  "Bel-niet-aan". Verkopers van abonnementen en producten komen steeds vaker aan de deur om consumenten te verleiden tot een aankoop cq abonnement.

Consumenten die ook aan hun deur niet willen dat ze worden lastig gevallen door colporteurs / verkopers kunnen deze sticker op of naast hun voordeur plakken. De sticker is aan te vragen via de website of schrijf op een envelop je eigen naam en adres en plak hier een postzegel op. Deze envelop stop je in een andere envelop gericht aan:

VARA Kassa
'stickeraktie'
Postbus 3000
1200 CZ  Hilversum


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3367
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bel me niet register telefoonnummer, bel me niet register gratis, bel me niet register afmelden, bel me niet register toch gebeld