Volg ons via
 
 
 

Sinterklaas- en Kerstkado | Tablet meest gewild

Verlanglijstje Sinterklaas en Kerstman | Tablets op nummer nummer 1

Uit onderzoek van het Amerikaanse bureau PriceGrabber blijkt, dat op de meeste verlanglijstjes die dit jaar worden opgesteld, een tablet met stip bovenaan staat. De tijd van Mens erger je niet en Monopoly lijkt daarmee ver achter ons. En heus, niet alleen op de verlanglijstjes van de kinderen staat de tablet bovenaan maar ook vele volwassenen zien zichzelf na de feestdagen graag met een tablet in de weer.

Bijna 50 procent van alle kinderen wil graag een grote iPad en iets meer dan 35 procent heeft zijn keus laten vallen op de iPad mini. De tablet van Samsung lijkt niet erg gewild en bijna 10 procent van de jeugd zou je erg blij maken met een Galaxy Note of Tab.

Opvallend is dat de nieuw op de markt gekomen Surface van Microsoft (nog niet in ons land verkrijgbaar) maar op 3 procent van de verlanglijstjes voorkomt. Hoe dan ook, de verwachtingen van Sinterklaas en de Kerstman , zijn ondanks de slechtere tijden, toch wel hooggespannen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1834
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sinterklaas, sinterklaas spel, sinterklaas spelletjes