Volg ons via
 
 
 

Gepofte aardappels van de barbecue

Gepofte aardappel heerlijk bij de barbecue

Gepofte aardappels van de barbecue

Gebruik kruimige aardappels (vanwege de losse structuur).

Schrob de aardappel goed schoon en wikkel ze in aluminiumfolie.

Leg ze in aan de rand van de barbecue in de gloeiende kooltjes (keer ze regelmatig).

Controleer na een half uur of ze gaar ijn door er voorzichtig met een vork in te prikken.
Zijn ze gaar haal ze dan van de barbecue en verwijder voorzichtig de aluminiumfolie.

Snijd de aardappels kruislings in en vul ze met kruidenboter, zure room met bieslook of een andere saus die je voorkeur heeft.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2811
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gepofte aardappel, barbecue