Volg ons via
 
 
 

50-plus wil internet op vakantie

50-plusser wil graag gratis wifi op zijn vakantieadres.

De 50-plusser wil tijdens zijn vakantie graag kunnen internetten. Dit blijkt uit een onderzoek gehouden door Seniorweb onder 900 vijftigplussers. Bijna 70 procent van de ondervraagden neemt zijn laptop of tablet mee. Maar liefst acht van tien willen kunnen internetten. Met name wifi is erg populair. Bij het boeken van een vakantie wordt door 60 procent eerst bekeken of er ook wel gratis wifi in de accommodatie aanwezig is.

Nieuws en contact

Op het vakantieadres wil de 50-plusser middels e-mail contact houden met het thuisfront. Men bekijkt het laatste nieuws, de weersvooruitzichten en er wordt veel informatie opgezocht over de plaats van bestemming.

Gratis wifi

Het internetten wordt door de meeste vijftigplussers niet meer als moeilijk ervaren. Wel zou men graag meer inzicht willen in de kosten van mobiel internet en hoe instellingen moeten worden aangepast. Mobiel internetten via een abonnement wordt door de meeste ondervraagden niet gedaan. De kosten hiervan kunnen dan ook flink oplopen. Vrijwel alle ondervraagden gaan voor gratis wifi

Bron: SeniorWeb


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2972
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gratis wifi overal, wifi hotspots, is wifi gratis, gratis wifi internet thuis