Volg ons via
 
 
 

Gratis EHBO app voor eerste hulp

Gratis EHBO app | Weet wat je moet doen als er hulp nodig is.

Wat moet je doen als iemand onverhoopt eerste hulp nodig heeft? Uit onderzoek van het Nederlandse Rode Kruis blijkt dat ongeveer de helft van de Nederlanders geen eerste hulp verleent omdat ze bang zijn iets verkeerds te doen of omdat men het gewoonweg niet weet.

Hiervoor heeft het Rode Kruis nu de EHBO app ontwikkeld. Iedereen wordt aangeraden deze gratis app te downloaden. De app, geschikt voor iPhone, Android en Windows Mobile 7, geeft informatie in 56 gevallen van nood. Middels de mobiele telefoon weet je snel wat je moet doen om iemand te helpen. De informatie op de app is gekoppeld aan de dichtsbijzijnde hulpdiensten. Ook het alarmnummer 112 kun je met één druk op de knop bellen en via de GPS kun je de route vinden naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis.

Met de EHBO app op zak, weet je wat je moet doen.Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2589
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ehbo app, ehbo, ehbo filmpjes, ehbo test, ehbo cursus, ehbo spreekbeurt, reanimatie, ehbo rode kruis