Volg ons via
 
 
 

Baktips voor een heerlijk resultaat

Baktips | Cake, taart of koekjes bakken

Onderstaand gouden baktips voor een goed bakresultaat.

  • Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Ook de boter en de eieren. Voor knapperig deeg (o.a. voor koekjes) moet boter wel koud zijn. Verwarm de oven op tijd voor.
  • Plaats als iets in het midden van de oven moet worden gebakken, het rooster iets lager, zodat de vorm echt in het midden staat.
  • Iedere oven is net weer iets anders. Let dus goed op of cake, taart of koekjes niet te snel rijzen of te bruin worden.
  • Twijfel je of je baksel wel gaar is? Prik dan met een satéprikker in cake of taart komt de prikker er schoon uit dan is het baksel gaar.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1514
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
baktips, cake bakken, taart bakken, cake recept, appelcake, cake maken, koekjes bakken