Volg ons via
 
 
 

Schoonmaakdoekjes, wat een gemak

Schoonmaakdoekjes | microvezeldoekje of wegwerpdoekje

Voor elk klusje heb je tegenwoordig wel een doekje.

Je hebt de keus uit microvezeldoekjes, waarbij je voor iedere klus een andere kleur kunt gebruiken. Groen voor de keuken, roze voor het sanitair en blauw voor bijvoorbeeld afstoffen of ramen lappen. Er zijn nog veel meer kleuren te koop dus voor iedere klus wel één. Vooral de schoomaakdoekjes van Jemako zijn erg populair

Als je microvezeldoekjes gebruikt hoef je geen schoonmaakmiddel toe te voegen en ze gaan ontzettend lang mee. Dus relatief goedkoop.

Ben je druk, druk, druk en wil je nog meer gemak kies dan voor wegwerpdoekjes. Gemakkelijk in gebruik voor snelle schoonmaakklusjes tussendoor. Ze zijn er voor toilet en vloer maar ook zijn er de multiwipes die je overal voor kunt gebruiken. Klaar met de klus, weg met het doekje. Relatief duur, maar oh zo handig.Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1595
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
schoonmaakdoekjes, microvezeldoekjes, jemako, vochtige schoonmaakdoekjes, schoonmaakdoekje voor computer, schoonmaaktips, luxaflex schoonmaken