Volg ons via
 
 
 

Valse boekingsbevestiging

Fraudehelpdeks | Valse boekingsbevestiging

Er worden steeds meer hotels en vakanties geboekt via internet. Via de mail krijg je dan de boekingsbevestiging.

De website fraudehelpdesk.nl waarschuwt voor valse boekingsbevestigingen. Zo'n valse bevestiging bevat schadelijke software en komt van internetcriminelen. Deze valse bevestigingen worden in grote aantallen naar willekeurige mail-adressen gestuurd.

Open je de bijlage die bij zo'n mail hoort dan wordt het schadelijke programma direct geïnstalleerd. Met dit programma is het voor de criminelen mogelijk om creditcardgegevens en wachtwoorden te stelen.Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Gemma Meijer (Gast)
Geplaatst op 30-11-2019 om 11:05

ik kreeg een boekingsbevestiging van confirmation@easyJet.com en heb geprobeerd zelf online met easyjet contact te zoeken via chat, niet via de link in de mail. Toch niet gewacht op een antwoord omdat ik het helemaal niet meer vertrouw. Weet niet meer zeker of de officiële website dan wel officieel is. Kan dat? Heb ik nu juist daarom een probleem erbij?

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1570
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fraudehelpdesk, boekingsbevestiging, phishing, internetcriminelen