Volg ons via
 
 
 

Vleeswaren niet veilig voor 50plusser?

Vlees en vleeswaren erg in trek bij 55-plussers.

Detailhandel Nederland meldt dat iedere week, in elke supermarkt, voor ongeveer 500 euro aan vlees en vleeswaren wordt gestolen. Opvallend hierbij is dat in supermarkten die gevestigd zijn in de meer vergrijzende buurt, vaker vlees zonder te betalen wordt meegenomen. Staat er een bejaardentehuis in de buurt van de supermarkt, dan is de kans ook groter dat er meer vlees onbetaald wordt meegenomen.

Detailhandel Nederland begrijpt niet goed de reden van het proletarisch winkelen door ouderen. Een achteruitgang in inkomen kan een oorzaak zijn maar ook is het mogelijk dat 55-plussers denken dat zij, in vergelijking met jongeren, gemakkelijker iets kunnen ontvreemden. Volgens de Detailhandel loopt de schade die supermarkten ondervinden op tot 15 miljoen euro per jaar.

Bron: De Telegraaf


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1612
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vlees, soorten vlees, vlees recepten, rundvlees, vleesgerechten, diefstal vlees, diefstal supermarkt, politie, supermarkt