Volg ons via
 
 
 

Claudia Sträter | Nu voordelig inkopen

Claudia Sträter | Vintagestore met groot aanbod tegen scherpe prijzen.

Wie op zoek is naar een echte Claudia Sträter jasje of jurk uit de jaren 70 tot 2010 kan komend weekend terecht in de vintagestore aan het Rokin in Amsterdam. Van 4 t/m 6 mei 2012 wordt er ter gelegenheid van het 42-jarig bestaan van de modeketen veel gedragen en ongedragen kleding van Claudia Sträter in de verkoop gedaan.

Naast de jurken en jasjes worden ook broekpakken en exclusieve kledingstukken als wollen mantels en trenchcoats uit de jaren 80 aangeboden. 

Claudia Sträter heeft veel kledingstukken weten in te zamelen bij haar klanten. Klanten kregen een korting bij aankopen uit de nieuwe collectie als ze oude kledingstukken konden inleveren. Hieraan werd ruimschoots meegewerkt. De prijzen van de vintage kleding variëren tussen de 10 en 75 euro.

De opbrengst van de aktie gaat naar de stichting Dress for Succes. Deze helpt mensen die het niet zo breed hebben en op zoek zijn naar werk. Dress for Succes helpt hen aan nette sollicitatiekleding.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1235
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
claudia sträter, claudia strater online shop, claudia strater nederland, claudia strater online kopen, kleding, tweedehands kleding, claudia strater jurk