Volg ons via
 
 
 

Mobiel bellen kan heel simpel

Doro PhoneEasy® 615 is de meest gebruiksvriendelijke cameratelefoon op de markt.

Sinds eind 2011 is Doro actief op de Nederlandse markt. Doro is een Zweeds bedrijf dat mobiele telefoons maakt die extreem makkelijk in gebruik zijn. De knoppen zijn gemakkelijk hanteerbaar, het menu is heel overzichtelijk, de beltoon kan luid worden gezet, zodat je je telefoon altijd hoort overgaan en er zijn nu ook een aantal modellen met een camera. Deze camera is ook makkelijk te bedienen. Een van de nieuwste toestellen is de Doro PhoneEasy 615.

Doro PhoneEasy® 615 wint Janus de la Santé Award 

Nadat Doro PhoneEasy® 615, de meest gebruiksvriendelijke cameratelefoon op de markt, de Mobile d’Or Award voor distributie won, is de telefoon nu door de deskundigen van het Institut Français du Design bekroond met de Janus Health Award.

De gebruiksvriendelijke telefoon maakt deel uit van de succesvolle nieuwe serie die Doro aan het einde van 2011 lanceerde. De telefoon heeft een subtiel, aantrekkelijk uiterlijk en maakt mobiele communicatie mogelijk voor senioren en voor consumenten die het graag simpel houden.

Het winnen van de award is vooral te danken aan de nauwe samenwerking tussen Doro en het Zweedse designbureau Ergonomidesign.

De Janus-award is een prestigieuze designprijs die sinds 1953 wordt uitgereikt door het Institut Français du Design. De jury bestaat uit consumenten en vrijwillige deskundigen uit het bedrijfsleven, op het gebied van design en sociale wetenschappen. De prijs wordt ieder jaar toegekend aan producten en diensten die het best voldoen aan de volgende vijf criteria: ergonomie, esthetica, ethiek, economie en emotie.Doro PhoneEasy® 615 ontving de Janus-award in de categorie Health, als erkenning voor Doro's bijdrage aan de integratie van senioren in de moderne samenleving. 

"We zijn ontzettend trots en blij dat we ook deze award mogen ontvangen, naast verschillende andere internationale prijzen voor onze gebruiksvriendelijke mobiele telefoons. We zijn verheugd dat ook het ontwerp van onze producten mensen aanspreekt. Ons bedrijf bewijst dat het mogelijk is eenvoudige producten te maken die zijn toegepast op senioren en tegelijkertijd de nadruk te leggen op design,” aldus Jérôme Arnaud, CEO van Doro.

Onfeilbare eenvoud

Doro PhoneEasy® 615 is de meest gebruiksvriendelijke cameratelefoon op de markt. Via een speciale knop wordt direct toegang verschaft tot de camera met flitser en 8X zoom. 

MMS-berichten versturen is al net zo eenvoudig. Voor gebruikers die het moeilijk vinden een tekstbericht toe te voegen wanneer ze hun foto’s versturen, bestaat er een eenvoudige functie om een gesproken bericht mee te sturen.

Doro PhoneEasy® 615 heeft 3 toetsen (A, B en C) om uw belangrijkste contacten meteen te bellen en een sms-toets waarmee u sms-berichten kunt versturen zonder het menu te gebruiken.

De telefoon met klep heeft een externe display zodat u de naam van de beller kunt zien voordat u opneemt.

De telefoon is tevens voorzien van grote, goed gespreide toetsen, een display met scherpe contrasten en een luide beltoon. Het heldere geluid kan gemakkelijk worden aangepast en is compatibel met het gehoorapparaat van de gebruiker.Dankzij een grote, maar discrete alarmknop op de achterkant van de telefoon kunt u automatisch een noodoproep doen en een sms-waarschuwing versturen naar vijf voorgeprogrammeerde nummers. Kijk voor alle details en nadere informatie op: www.doro.com


Afbeeldingen
  • 0Doro_PhoneEasy_615_open_right_display_children.jpg
  • tlf.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1474
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
cameratelefoon, telefoon, mobiel bellen, seniorentelefoon, mobiele telefoons