Volg ons via
 
 
 

Trein Schiphol | Neem voldoende reistijd

Met de trein naar Schiphol | Ook dan voldoende reistijd inplannen.

Wie met de trein de luchthaven Schiphol wil bereiken doet er evengoed verstandig aan om ook dan, voldoende reistijd te reserveren. Met de eigen auto loop je de kans in een file terecht te komen maar ook met de trein is op tijd arriveren op de luchthaven niet altijd gegarandeerd. Een en ander lezen we in de Spits nadat al regelmatig het treinverkeer naar Schiphol werd gestremd. Voor reizigers die hun vlucht moeten halen is dit vaak een ramp. 

Na een treinstoring arriveren passagiers soms nog maar net op tijd op de luchthaven en het inchecken en de juiste gate vinden neemt altijd de nodige tijd in beslag. Een woordvoerder meldt in de krant dat in geval van treinstoringen of een incident waardoor de trein niet op tijd op de luchthaven arriveert, de Nederlandse Spoorwegen hiervoor niet verantwoordelijk gesteld kan worden. De reiziger moet er zelf voor zorgen dat hij op tijd op de luchthaven aanwezig is om zijn vlucht te kunnen halen.

Bron: Spits


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1473
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
naar schiphol, schiphol, van en naar schiphol, met de trein, treinticket schiphol, ns reisplanner