Volg ons via
 
 
 

Apple komt met The New iPad

De nieuwste iPad van Apple | The New iPad vanaf 23 maart in ons land verkrijgbaar.

Apple heeft de nieuwe iPad voorgesteld. Velen dachten dat deze de naam iPad 3 zou krijgen maar Apple noemt de nieuwste iPad gewoon "The New iPad". Over één week is de nieuwe iPad verkrijgbaar in een groot aantal landen en in ons land is de nieuwste iPad verkrijgbaar vanaf 23 maart a.s.

De nieuwste iPad heeft ten opzichte van zijn voorganger een bijzonder scherp beeld. Apple heeft de nieuwste versie uitgevoerd met een Retina-scherm met een HD-resolutie van 2048 x 1536 pixels, vier keer hoger dan de de iPad2 en hierdoor is ook de kijkhoek verbeterd. Ook de iPhone's zijn met dit zelfde scherm uitgevoerd.

De nieuwste iPad weegt 635 gram en daarmee een tikkeltje zwaarder dan zijn voorganger. Van The New iPad komen drie versies op de markt. De consument kan kiezen tussen een 16, 32 of een 64 GB. De goedkoopste versie gaat 499 dollar kosten. Naar verwachting gaat de prijs van der iPad 2 omlaag.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1277
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ipad, i pad, appleipad, tablet pc, ipad2, ipad kopen, 3g ipad, ipad