Volg ons via
 
 
 

Forse uitbreiding Museum Plus Bus

Museum Plus Bus | Cultureel dagarrangement voor ouderen die niet op eigen gelegenheid kunnen reizen.

Dankzij de financiële steun van de BankGiro loterij wordt het aantal bussen, waarover de Museum Plus Bus de beschikking heeft, uitgebreid naar twee stuks. Ook worden er vijf nieuwe musea toegevoegd, die met de Museum Plus Bus door ouderen kunnen worden bezocht. De Museum Plus Bus brengt ouderen die niet meer op eigen gelegenheid een museum kunnen bezoeken, hier gratis naartoe. 

Door een gift van 1,5 miljoen euro afkomstig van de BankGiro loterij gaat men vanaf begin maart 2012 het project verder uitbreiden. Ouderen konden al een dagarrangement aanvragen voor het Mauritshuis, Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Kröller-Müller Museum, Cobra Museum, Joods Historisch Museum en Hermitage Amsterdam. Daar komen nu nog de volgende vijf musea bij: Museum Boijmans Van Beuningen, Museum Het Valkhof, TwentseWelle, Nederlands Openluchtmuseum en Gemeentemuseum Den Haag.

De Museum Plus Bus rijdt normaal gesproken altijd op doordeweekse dagen en bezorgt ouderen op deze manier een geweldig dagje uit. De verwachting is dat jaarlijks 25.000 ouderen gebruik maken van de Bus. Meer info: www.museumplusbus.nlAfbeeldingen
  • MuseumPlusBus_ChrisVanHouts600.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 888
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
museum plusbus, cobra museum, museum plus bus, kroller muller museum