Volg ons via
 
 
 

Betaalbare ontwerpen voor breed publiek

Door couturiers ontworpen voorjaarsmode bij V&D en Steps

Veel dames zullen er gelukkig van worden dat nu ook tegen een betaalbare prijs, de modieuze voorjaarsmode van de couturiers Mart Visser en Addy van den Krommenacker in de filialen komt van Steps en V&D.

Al één keer eerder waren de ontwerpen van de couturier Mart Visser te koop bij het warenhuis V&D. Ook nu weer heeft Mart Visser een collectie damesjassen ontworpen welke vanaf heden te koop zijn op vd.nl. De collectie zomerjassen omvat zeven ontwerpen en dragen de signatuur van Mart Visser. De prijzen zijn voor een breed publiek betaalbaar te noemen. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in naturel en in frisse kleuren. De voorjaarscollectie is ontworpen met details en accenten op het vrouwelijke silhouet en verkrijgbaar onder de naam: "The Coat Collection". 

Vanaf 30 maart is de collectie van Addy van den Krommenacker te koop in de filialen van Steps. Zijn ontwerpen bestaan vooral uit lange zwierige jurken en cocktailjurken maar eveneens een trenchcoat en een jeans omvat de collectie. Het komend voorjaar kunnen dan ook veel dames, door een couturier gekleed, over de rode loper.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1148
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
mode, kleding, voorjaarsmode vrouwen, voorjaarsmode kleuren, Aaddy van den krommenacker winkel, mart visser v&d, mart visser online,