Volg ons via
 
 
 

Ouderen zijn eerlijk op datingsites

Ouderen zijn eerlijk op online datingsites.

Uit een Brits onderzoek blijkt dat ouderen die via online dating op zoek zijn naar een geliefde doen dit meestal op een oprechte en eerlijke manier. Vooral de zestigplussers geven geen foto van henzelf van enkele jaren geleden maar komen ook echt met een goede recente foto. De beschrijving die men van zichzelf doorgeeft is in de regel vriendelijk en ook is men uiterst discreet als het om bepaalde gegevens gaat. Wanneer men inziet dat de date geen kans van slagen heeft, zal men dit ook eerder te kennen geven dan dat jongere daters dit doen.

Het uiterlijk van de aanstaande liefde is voor de ouderen niet van het grootste belang. Men hecht meer waarde aan gezondheid, een verzorgd uiterlijk en een goed innerlijk. Over het algemeen zien oudere daters niet zo snel het ongelijke tussen henzelf en een eventuele partner, men gaat vooral af op de gelijkenissen.

Bron: She.be


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 872
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dating 2000, partnerselectie, dating tips, badoo, lexa, parship, dating online