Volg ons via
 
 
 

Valentijnsdag | Brei een hart

Valentijnsdag vraagt om een liefdevol breiwerk.

Steeds meer dames zijn aan het breien geslagen. Tijdens het kijken naar een favoriet televisieprogramma blijven de breipennen tegen elkaar aanslaan. Het ene na het andere breiwerk rolt van de pennen af en menig familielid wordt blij gemaakt met een mooie das, handschoenen of trui.

Voor de dames die op zoek zijn om hun geliefde op Valentijnsdag te verrassen is het een idee om een mooi rood Valentijnshart te breien. Vriend of manlief kan er niet omheen dat dit zelf gecreeerde werk toch wel veel liefde overbrengt. Je kunt een mooi hart als kussen breien of een kleiner formaat welke hij op zijn bureau kan zetten. Zo wordt hij iedere dag herinnert aan jouw liefde. 

Wil je er helemaal een kunstwerkje van maken versier het dan met wat mooie kralen. Moet het breiwerkje per post worden verzonden dan is het waarschijnlijk beter een klein formaat aan te houden. Je kunt het dan vastlijmen op een wenskaart.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1429
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
valentijnsdagcadeau, valentijnsdag geschiedenis, breiwerk, valentijnsdag idee, valentijnsdag tips