Volg ons via
 
 
 

Pizza-bezorger op elektrische fiets

Pizzakoerier komt bestelling brengen op elektrische fiets

Sparta heeft, op verzoek, speciaal voor de pizzaketen New York Pizza een elektrische fiets ontwikkeld waarmee de bezorgers op een eenvoudige en snelle manier hun bestelling bij de klant kunnen afleveren.

Voorlopig worden de elektrische (pizza) fietsen in de omgeving van elke vestiging. De pizzaketen New York Pizza verwacht dat door de komst van de elektrische fietsen, 300 pizzabrommers overbodig zullen worden.

Pizza maken

New York Pizza heeft geen geheimen over hoe de lekkere pizza's bij hen tot stand komen. Om dat te bewijzen kun je uit het New York Pizza Cookbook zelf je allerlekkerste recept gaan uitzoeken en thuis een pizza bakken. Er wordt helder uitgelegd hoe je een goed deeg maakt en de daarbij behorende sauzen. Ook de benodigde ingrediënten worden beschreven.

Probeer eens zelf een overheerlijke pizza te maken met de juiste receptuur. Het Cookbook vermeldt de recepten van alle 33 actiepizza's die de laatste 15 jaar bij New York Pizza zijn gepresenteerd. Op de website www.newyorkpizza.nl kun je het NYP Cookbook bestellen.

Bron: De Telegraaf


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1239
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
pizza recept, pizza zelf maken, pizza maken, pizza soorten pizza italia