Volg ons via
 
 
 

Boer (zoekt) verlaat vrouw

Boer zoekt vrouw | Boer Richard zal, wordt verwacht, Annemieke achterlaten.

Boer zoekt vrouw, het immens populaire KRO televisieprogramma, gepresenteerd door Yvon Jaspers, zou wat boer Richard betreft, ook kunnen gaan heten Boer verlaat Vrouw.

Hoewel boer Richard stapel is op zijn Annemieke is de kans nu wel levensgroot aanwezig dat aan deze liefde een einde komt. Richard heeft onenigheid gekregen met een compagnon binnen zijn miljoenenbedrijf. Vervolgens is het de bedoeling dat Richard door een investeerder wordt uitgekocht. 

Boer Richard zal met een flinke duit het bedrijf verlaten en is voornemens, dit te gaan investeren in een door hem op te zetten, nieuw bedrijf in Zweden. Over enkele jaren zal ook de dochter van Richard, na het afronden van haar studie, zich binnen het nieuwe bedrijf vestigen met als doel dit later over te nemen.

In dit hele plaatje komt de grote liefde Annemieke niet meer voor. Daar Annemieke al een regeling heeft omtrent co-ouderschap met de vader van haar twee kinderen, zal zij zeker Nederland niet verlaten. Annemieke is zeker niet blij met de beslissing van Richard om naar Zweden te emigreren, "maar als het zo gebeurt, dan is het niet anders".


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1113
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
boer zoekt vrouw, uitzending gemist, relatieplanet, boer richard