Volg ons via
 
 
 

E thermostaat Essent te bedienen met gratis App

Essent E - thermostaat | Op afstand de kamerthermostaat lager of hoger zetten.

De E-thermostaat doet met rasse schreden zijn intrede. Bij energiebdrijf Essent is grote vraag naar de nieuw ontwikkelde thermostaat welke op afstand is te bedienen. De E-thermostaat kan op afstand worden bediend op de tablet-ps of op een smartphone. Deze nieuwe kamerthermostaat zal naar verwachting spoedig zijn intrede doen in veel woningen.

Klanten die overstappen naar Essent krijgen de E-thermostaat gratis en bestaande klanten kunnen deze aanschaffen voor 119 euro. 

De VerbruiksManager App van Essent is gratis te downloaden en tot op heden is dit al meer dan 60.000 keer gebeurd. Klanten kunnen zo hun energieverbruik bijhouden en online zien of hun betaalde voorschot nog toereikend is. Zo niet, dan kan het voorschot op elk moment worden aangepast. Doel van de E-thermostaat is met name dat gebruikers goed en helder zicht hebben op hun energieverbruik.
|


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1225
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
draadloze thermostaat, essent thermostaat, honeywell thermostaat, energie bsparen, besparen