Volg ons via
 
 
 

‘It’s Elvis Time’

Nederlandse Elvis Presley Fanclub Viert 50-jarig Jubileum.

‘It’s Elvis Time’

Officiële Nederlandse Elvis Presley Fanclub Viert 50-jarig Jubileum 

Er zijn maar weinig fanclubs - van welke artiest dan ook - die kunnen bogen op een rijke historie als de Elvis Presley Fanclub ‘It’s Elvis Time’. De enige echte, officiële Elvis fanclub van Nederland viert in 2012 haar 50-jarig jubileum. Een unieke prestatie in vele opzichten. Opgericht eind jaren ’50 maar officieel benoemd in 1962: It’s Elvis Time is al vijftig jaar de toonaangevende fanclub in Nederland als het gaat om Elvis Presley. 

In die vijftig jaar is er veel gebeurd; vele hoogtepunten maar ook het trieste dieptepunt van het overlijden van Elvis op 16 augustus 1977. Ondanks het wegvallen van The King Of Rock ‘n’ Roll, is It’s Elvis Time een vaste waarde gebleven voor de Nederlandse fans.

In 2012 zal de fanclub haar bijzondere jubileum uitgebreid vieren. Een zeer speciale uitgave van het fanclubblad kwam afgelopen maand uit. Op 2 juni 2012 zal er in NH Hotel Atlantic te Kijkduin een Las Vegas Night worden gehouden, in de maand augustus gaat er een georganiseerde reis naar Memphis/Tupelo/Vegas, in September gaat er een georganiseerde reis naar het Elvis festival in Great Yarmouth in Engeland en in oktober 2012 volgt er een spetterend theaterconcert in Schouwburg ‘De Nieuwe Doelen’ te Gorinchem met – naar verwachting – de originele bandleden van Elvis Presley uit Amerika, beter bekend als de TCB Band! Aangevuld met enkele klinkende namen uit de Nederlandse muziekwereld. Als klap op de vuurpijl bereid de fanclub een prachtige jubileum cd-release voor in samenwerking met Sony Music Nederland.  

It’s Elvis Time bracht de afgelopen jaren al eerder in samenwerking met de platenmaatschappij releases uit op LP en CD. In 2006 was dat ‘The Dutch Collection’: een nummer 1 album voor Elvis waar 30.000 fans hun stem uit uitbrachten op hun favoriete Elvis nummer en zodoende de release zelf samenstelde.  

Elvis in Nederland is It’s Elvis Time. De langst bestaande en grootste Elvis fanclub in en van Nederland met 2500 actieve leden. Voor meer informatie en contact: www.itselvistime.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4328
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
elvis, elvis presley fanclub, it s elvis time, elvis presley