Volg ons via
 
 
 

Werknemer waardeert kerstpakket

Door veel werknemers wordt de ontvangst van een kerstpakket erg gewaardeerd.

Veel werkgevers gaan vlak voor de kerstdagen hun medewerkers een kerstpakket aanbieden. Het is altijd weer een verrassing wat er in het pakket aanwezig is. Uit een enquete van carrièsite Monsterboard.nl blijkt dat bijna de helft van de werknemers het krijgen van een kerstpakket erg op prijs stelt. 

28 procent van de ondervraagden kan haast niet wachten tot het zover is.Van alle ondervraagden bleek 58 procent als werkzoekende geregistreerd, van hen krijgt 43 procent geen kerstpakket. 

Voor 7 procent hoeft het kerstpakket al helemaal niet. Zij krijgen het wel maar deponeren dit gelijk bij het vuilnis. Dat is toch ook weer erg jammer, want zij zouden toch heel goed andere mensen hier erg blij mee kunnen maken.

Bron: Nu.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
Citygirl
Geplaatst op 13-12-2011 om 21:57

Ben het met Pien eens. Als je er zélf geen belang bij hebt zijn er altijd nog wel anderen die je er blij mee kunt maken, o.a. de voedselbank of het Leger des Heils. Die doen ook een hoop goede dingen zo rond de kerst.

Maar dat de meeste mensen de waarde van de inhoud van het kerstpakket liever omgezet zien in geld dat kan ik mij ook wel voorstellen Stip.  Als je geld in een enveloppe met kerst krijgt dan kun je er zélf iets voor kopen. Of ervan uit eten gaan of zoiets.

stip
Geplaatst op 13-12-2011 om 12:19

Er zitten vaak dingen in die je nooit gebruikt..het gebaar is leuk maar als ik dan de gemiddelde werknemer hoor, hebben ze liever een bedrag aan contant van de waarde van het pakket.

Pien1
Geplaatst op 12-12-2011 om 23:14

Om het direct bij het vuilnis te zetten is te gek voor woorden! Laten ze het dan inleveren bij de voedselbank!

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2262
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
makro kerstpakket, kerstpakket idee, kerstpakket belasting, kerstpakket fiscaal