Volg ons via
 
 
 

EK Voetbal 2012 | Oranjecamping te duur

EK Voetbal 2012 | Supporters moeten flink dokken voor plek op Oranjecamping.

Het EK Voetbal 2012 kan natuurlijk niet zonder eigen trouwe supporters. Toch valt het nog te bezien hoeveel supporters ook daadwerkelijk zullen afreizen naar het Oekraïnse Charkov.

De kosten voor overnachtingen op de Oranjecamping rijzen de pan uit. Daarbij opgeteld nog de kosten die men kwijt is aan vlucht of ander vervoer, weet je bijna zeker dat heel het vakantiegeld 2012 eraan moet geloven.

Een overnachting op de camping gaat minimaal 132 euro kosten. Ter vergelijking: vorig jaar in Zuid-Afrika betaalde men voor een overnachting 40 euro.

De Supportersclub Oranje, welke erkend is door de voetbalbond KNVB noemt de prijzen voor een overnachting schandalig. Supporters zijn boos en bedroefd, velen van hen overwegen om thuis de wedstrijden te gaan volgen.Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1093
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ek voetbal, ek voetbal 2012, loting ek 2012, oranje elftal, ek poules, oranjecamping