Volg ons via
 
 
 

De gehaktbal is helemaal terug

Gehaktbal | Nooit helemaal verdwenen, maar nu helemaal weer in trek.

Liefhebbers van de oeroude gehaktbal hebben niets te vrezen. Wellicht dankzij de economische achteruitgang, maakt de komst van de gehaktbal een grote sprong voorwaarts. Een oneerbiedige benaming voor deze smaakvolle versnapering is wel 'stuiterbal' maar dat zal de liefhebbers niet deren. 

De gehaktbal is weer helemaal terug van weggeweest, als hij al ooit weg was. Uiteraard bedoelen we niet de kant-en-klaar ballen die rechtstreeks vanaf de fabriek op het bord liggen maar de met liefde door jezelf klaargemaakte ballen. 

Ieder jaar vindt de verkiezing plaats onder de slagers in ons land wie met de eer gaat strijken van de titel "Beste bal van het Jaar". Wil je zeker zijn van een echt culinaire lekkernij, dan moet je naar Elst alwaar slagerij van den Berg de titel "Beste bal van 2011" dit jaar in de wacht heeft gesleept. Je bent dan verzekerd van een culinair hoogstandje. 

Bron: AD


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1505
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
lekkerste gehaktbal, gehaktbal recept, gehaktbal met ui, gehaktbal braden, gehaktbal kruiden