Volg ons via
 
 
 

Maak je eigen fotocollage voor de kerst

Ontwerp je eigen fotocollage voor de komende kerstdagen.

Nog even en dan moeten de kerstuitnodigingen en de menukaartjes voor het kerstdiner weer klaar zijn. Op de website www.photovisi.com kun je op eenvoudige wijze aan de slag om gratis je eigen fotocollage te maken. 

Nadat je een fotocollage hebt gedownload kun je deze overal voor gebruiken. De website, opgericht door twee Nederlanders, heeft in ons land nog niet zo'n grote bekendheid maar in met name Amerika, Azië en Brazilië is de site erg populair. Oprah Winfrey heeft in haar magazine ooit aandacht besteed aan deze online fotocollage-applicatie wat mede heeft geleid tot nu dagelijks ongeveer 25.000 bezoekers.

De website is vrij simpel in gebruik. Nadat je een template hebt gekozen selecteer je de foto's die je dan nog kunt bewerken en verslepen. Eénmaal tevreden over het eindresultaat kun je de collage opslaan en uitprinten of delen met anderen op bijvoorbeeld Twitter of Facebook. Met name voor de komende kerstperiode zijn weer een groot aantal designs toegevoegd op de site.
 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1428
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fotocollage online, fotocollage maken kerst, fotocollage app