Volg ons via
 
 
 

H&M begint verkoop Versace

Verkoop creaties Versace bij H&M is van start gegaan.

Vanaf 17 november kunnen alle liefhebbers van Versace terecht bij Hennes en Mauritz. Vanaf 08.00 uur gaat in geselecteerde vestigingen van H&M de verkoop van start van creaties het modehuis Versace. 

De verwachtingen zijn hooggespannen en ondanks de kou zijn er ongetwijfeld modeliefhebbers die al ver voor de opening hun plaats voor de winkels zullen innemen. Voor wie deze mogelijkheid niet heeft: vanaf 10.00 uur kun je terecht op de online shops van H&M.

De aangeboden creaties van Versace bestaan uit veel leer en prints en zijn zeer kleurrijk en uitbundig. Met het oog op de komende feestdagen, je hoeft je dus geen zorgen te maken om goed voor de dag te komen. Ook voor de heren komt H&M met een aardige Versace modelijn. Deze bestaat hoofdzakelijk uit een smoking en veel bijzondere accessoires zoals riemen en prachtige sieraden. H&M komt eveneens met een aantal interieurartikelen waaronder kussens en beddegoed.

H&M heeft eerder al collecties uitgebracht van o.a. Jimmy Choo, Karl Lagerfeld en Lanvin. Ook toen werden de winkels en de online shops van H&M overstelpt met liefhebbers van modieuze kleding en sieraden. Zaak dus om er op tijd bij te zijn.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1783
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
h&m, hennes & mauritz, hennes, online shop h&m, h&m en versace