Volg ons via
 
 
 

De tandpasta test

Testpanel komt met goed oordeel over tandpasta

Het weekblad Margriet heeft na het formeren van een lezers-testpanel de Zendium tandpasta onder de loep genomen. Zendium profileert zich als de juiste tandpasta die ook op de mondweerstand een goede uitwerking heeft. Door met Zendium de tanden te poetsen wordt ook het speeksel versterkt én het gebit wordt schoon.

Om te kijken of ook de panelleden van Margriet tot dit zelfde oordeel kwamen werd er door hen twee keer per dag met Zendium tandpasta gepoetst. Men is van oordeel dat de neutrale smaak van Zendium over het algemeen goed is te noemen.  Bijna alle panelleden kwamen tot de conclusie dat Zendium minder schuimt. Dit komt overeen met het doel van deze tandpasta. De milde bestanddelen in deze tandpasta zorgen voor een beter speekselmilieu in de mond. 

Het testpanel kon vrijwel alleen maar positief zijn over de Zendium tandpasta. Ook de gezondheid in de mond werd beter en het tandvlees werd minder gevoelig. Als eindcijfer kreeg de Zendium tandpasta een 7,4.

Bron: Margriet


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2388
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
tandpasta, zendium, margriet, test tandpasta, beste tandpasta