Volg ons via
 
 
 

Kookstudio's krijgen het steeds drukker

Kookstudio's | Een kookworkshop is in elk jaargetijde te volgen

Alle kookprogramma's op de televisie zijn er waarschijnlijk de oorzaak van dat steeds meer mannen én vrouwen zich aanmelden bij een kookstudio of kookworkshop. Het samen in groepsverband koken is echt een avondje uit geworden waar iedereen zich thuis voelt, van winkelbediende tot advocaat. Het is dan ook echt een sociale bezigheid geworden.

Een kookworkshop is in elk jaargetijde te volgen. In het najaar zal waarschijnlijk de nadruk meer op wild liggen en tegen de kerst kan een voorbereiding op een lekker kerstdiner natuurlijk helemaal niet ontbreken. De zomermaanden lenen zich uitstekend om een picknick of barbeque op de juiste wijze te leren maken. Ook worden er speciale workshops gegeven die zich richten op één thema. Denk hierbij aan een High tea workshop, tapas workshop of een kookworkshop Italiaans.

Hoe kun je nu een goede kookstudio vinden?

Aangezien iedereen een eigen kookstudio mag beginnen is het wel aan te raden je eerst goed te informeren. Door een kookworkshop te volgen van een amateur loop je wel het risico dat je van het gehele kookprogramma niet veel wijzer wordt. Ga daarom op zoek naar een professionele kookstudio, inmiddels zijn er al enkele honderden verspreid door heel Nederland. 

Kijk voor een overzicht op www.kookstudiogids.nl. De bij kookstudiogids aangemelde kookstudio's zijn door een eigen inspecteur beoordeelt op een aantal punten. Er wordt dan gelet op de nodige hygiëne, de wijze van onderricht, de menu's, toiletten etc. De beoordeling is na enkele dagen te lezen in de rubriek Kookstudiosterren. Net als bij beoordeling van hotels kan een kookstudio een aantal sterren verdienen. De weg voor alle hobbykoks ligt open. Uit eten gaan kan beginnen in de kookstudio.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1394
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kookstudio, kookworkshop, kookworkshop individueel, kookworkshop italiaans, barbeque, skottelbraai