Volg ons via
 
 
 

Kentekenplaten vastzetten

Kentekenplaten vastzetten | Voorkom verlies of diefstal van kentekenplaten.

Ieder jaar worden er in ons land 10.000 tot 20.000 kentekenplaten gestolen van voertuigen. Daarnaast komt het nog ongeveer 100.000 keer voor dat een kentekenplaat verloren is. 

De laatste jaren worden kentekenplaten meestal tussen enkele klemmetjes geplaatst en de kans op verlies is dan ook groot. Vooral in de wasstraten is het een veel voorkomend probleem dat door ronddraaiende borstels een kentekenplaat uit de klemmen los is geschoten.

Het verdwijnen van een kentekenplaat door diefstal- of door verlies heeft vervelende gevolgen. Wanneer de kentekenplaat gestolen is kan er op eenvoudige wijze door criminelen mee worden getankt bij benzinestations. Zonder te betalen rijd men weer weg en de rechtmatige eigenaar van de kentekenplaat komt hierdoor in flinke problemen. Sinds kort worden in veel gemeenten aktie's ondernomen waarbij automobilisten in staat worden gesteld hun kentekenplaten vast te laten zetten met popnagels of schroeven. Dit is een zeer effectieve maatregel die veel ellende kan voorkomen. 

Uiteraard kun je op vrij eenvoudige wijze zelf je kentekenplaten vastzetten maar ook bij ieder garagebedrijf kan men dit snel voor je oplossen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2194
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kentekenplaten vastzetten, kentekenplaten, nummerbord, kentekenplaat gestolen