Volg ons via
 
 
 

Duurzame vis

Kiezen voor duurzame vis is erg belangrijk

Vis is gezond, dat weten we allemaal. En veel Nederlanders houden van vis. Populaire vissoorten zijn mosselen, zalm, schol, tong, haring en garnalen.

Ook zijn er veel buitenlandse witvissen zoals tilapia en pangasius erg populair in de Nederlandse keuken. Deze vissen komen vanuit de hele wereld op ons bordje terecht maar wordt niet altijd op de meest duurzame manier gevangen.

Om over 20 jaar nog van ons favoriete visje te kunnen genieten is het belangrijk om bij het kiezen van vis erop te letten of deze vis duurzaam is.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1215
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vis recepten, vissoorten, vis plaatjes, kabeljauw, baars, garnalen, haring