Volg ons via
 
 
 

Ford C-Max | ANWB Gezinsauto van het Jaar 2012

Ford C-Max | Winnaar van de titel ANWB Gezinsauto van het jaar 2012.

De redactie van de ANWB kampioen heeft tezamen met de experts van ANWB Autoadvies de titel ANWB Gezinsauto van het Jaar 2012 toegekend aan de Ford C-Max.

De Ford C-Max werd uit zes nominaties het beste gewaardeerd. Om voor de felbegeerde titel in aanmerking te komen moet een gezinsauto aan enkele voorwaarden voldoen. De Ford C-Max blijkt voor vier personen goed toegankelijk dankzij de vier portieren, gelet op de milieueisen valt de auto onder het C-label en de vanafprijs is lager dan 25.000 euro. Aan deze eisen voldoet de Ford C-Max. Ook het rijgemak, de opbergmogelijkheden en de grote binnenruimte van de auto werden zeer gewaardeerd.

De overige nomitaties waren voor de Chevrolet Orlando, Citroën DS4, Mini Countryman, Opel Astra SportsTourer en de Volkswagen Jetta. In 1999 kreeg Ford voor de eerste keer de titel met de Ford Focus.

Bron: ANWB


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1909
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ford c max, ANWB, gezinsauto van het jaar, nieuwe auto kopen, auto, gezinsauto, chevrolet orlando, citroen, mini, opel astra, volkswagen