Volg ons via
 
 
 

The Lion King 3D | In de bioscoop

Nu in de bioscoop | De allergrootste Walt Disney-klassieker "The Lion King".

Eén van de allergrootste Walt Disney-klassiekers "The Lion King" is vanaf heden in veel Nederlandse bioscopen te zien. 

Simba, Mufasa, Nala, Timon en Pumbaa zijn terug en beter dan ooit! Dit najaar is Disney’s The Lion King voor het eerst in 3D te zien in de bioscoopEen onvergetelijk verhaal, adembenemende animaties, geliefde personages en met awards bekroonde muziek. Een echte Disney klassieker die de avonturen volgt van Simba, de zoon van koning Mufasa. Simba is een leeuwenwelp die niet kan wachten om zelf koning te worden. Zijn jaloerse oom Scar is het daar niet mee eens.

Terwijl Simba van een onbezorgde jeugd geniet in zijn vaders koninkrijk, smeedt Scar samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen en zo zelf de macht te kunnen grijpen. Helemaal alleen in de woestijn moet Simba zien te overleven. Al gauw komt hij het hilarische stokstaartje Timon en zijn hartelijke vriend Pumbaa het wrattenzwijn tegen. Samen gaan ze een zorgenloze levensstijl tegemoet, ofwel ‘’Hakuna Matata’’. Simba gaat zijn verantwoordelijkheden uit de weg, totdat hij zich realiseert dat het zijn lot is om terug te keren naar zijn koninkrijk en zijn koningschap op te eisen. 

Dit verhaal waarin moed, loyaliteit en hoop samenkomen maken dit een tijdloos en onvergetenlijk avontuur voor alle leeftijden te zien in de Nederlandse bioscopen waaronder Pathé.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1715
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
De leeuwenkoning, the lion king, simba, bioscoop, film the lion king