Volg ons via
 
 
 

Den Haag | Rondrit toegankelijke koets

Den Haag | Toegankelijke koets maakt rondrit voor mensen die slecht ter been zijn mogelijk.

Nu ook rondritten door de stad met toegankelijke koets

Vanaf nu kunnen mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel een rondrit maken door de stad met een speciaal daarvoor ontwikkelde toegankelijke koets.

De koets rijdt langs de meest karakteristieke bezienswaardigheden van Den Haag, de Haagse grachten en door de traditionele en de opkomende wijken van de stad. Ook het Binnenhof, Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en Denneweg passeren de revue. De koets is een onderdeel van het themajaar Toerisme van de gemeente Den Haag en is toegankelijk gemaakt met behulp van de stimuleringsregeling Toegankelijkheid. 

Afgelopen jaar is tevens een aantal toeristische trekpleisters getoetst op toegankelijkheid en zijn maatregelingen genomen om deze toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. Daarnaast zijn een aantal arrangementen aangeboden zoals de Ooievaart, Willemsvaart, de Ervaar Den Haag Tour. Op 10 september werd het themajaar feestelijk afgesloten op het strand van Scheveningen. 

Het thema voor het komende jaar is Verkeer. www.denhaagenhandicap.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2357
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
den haag, rondrit, stadstour, excursie, koets