Volg ons via
 
 
 

Tandartsbezoek buitenland

Tandartsbehandeling in buitenland.

Een bezoek aan de tandarts is in veel gevallen geen pretje. Als er dan ook nog een uitgebreide behandeling moet plaatsvinden komt er nadien ook nog een fikse factuur, waar je vaak ook zelf nog flink aan moet bijdragen.

Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen die een uitgebreide behandeling moeten ondergaan, hun heil zoeken in het buitenland. Hoewel de tandartsenzorg in Nederland tot één van de beste ter wereld mag worden gerekend, zijn er ook in Turkije en Hongarije uitstekende voorzieningen voorhanden. De vraag naar zorg in het buitenland neemt steeds meer toe, voornamelijk door de hoge kosten in Nederland.

Een uitgebreide tandartsbehandeling in Nederland is in vergelijking met Hongarije en Turkije soms wel tot 3 keer zo duur. De service en de zorg die wordt gegeven in uiterst moderne klinieken is te vergelijken met een verblijf in een vijfsterrenresort. Wie een afspraak heeft staan met een kliniek wordt vaak nog met de taxi vanaf het vliegveld opgehaald. Ook een verblijf in een appartement is vaak al geregeld.

De reacties van behandelde patiënten zijn lovend, zo lezen we vandaag in De Telegraaf. En niet alleen de veel lagere rekening doet hen versteld staan, ook de wijze van zorg en service behoort in die landen tot de top.

Bron: De Telegraaf


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1260
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
tandarts, tandartsbezoek, tandartsbehandeling, tandarts turkije, kliniek hongarije