Volg ons via
 
 
 

Mannen | Geen rommel en geen roze

Rommel in huis niet dankzij mannen

Het woonblad Ariadne at Home heeft ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan een onderzoek laten uitvoeren naar de sfeer in huis. Veel vrouwen denken er misschien anders over maar toch blijkt dat 35 procent van de mannen 'rommel in huis' ervaren als de grootste hindernis voor een gezellige sfeer in huis. Bij de vrouwen is dit 24 procent.

Of een huis ook echt een persoonlijke uitstraling heeft vindt de vrouw veel belangrijker dan de man. Sfeer in huis wordt, aldus mannen, pas echt goed verpest als de inrichting met de kleur roze wordt aangekleed. Kaarsjes en waxinelichtjes zijn welkom. Dit werkt sfeerverhogend.

Zoals in elk goed huwelijk ontstaat er op zijn tijd wel eens wat onenigheid over het interieur en wanneer men ieder apart zou wonen had men waarschijnlijk een geheel ander interieur. Gelukkig worden de meeste beslissingen wel samen genomen en komt men er wel uit.

Bron: Nu.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2598
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
interieur, woninginrichting, lifestyle, woonbeurs