Volg ons via
 
 
 

Iedereen is EHBO-er

Iemand in nood? Weet wat je moet doen.

Wat moet je doen als je als omstander te maken krijgt met iemand die bijvoorbeeld flauwvalt. Het Rode Kruis meldt dat de helft van de Nederlanders op zo'n moment niet weet wat men het beste op zo'n moment kan doen.

Om hier verandering in te brengen is er vanaf vandaag een gratis EHBO app voor de iPhone, Android en Windows Mobile 7 te downloaden. Met deze nieuwe app kun je gelijk handelen wanneer iemand direct hulp nodig heeft. De app geeft instructies in 56 voorkomende gevallen van nood. De meeste Nederlanders hebben tegenwoordig wel een mobiele telefoon op zak en met de gratis te downloaden app kan iedereen eerste hulp verlenen.

Ook kan via de app de hulp worden ingeroepen van de alarmdiensten en tevens geeft deze de kortste route naar een ziekenhuis aan. 

Download hier de gratis app


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Citygirl
Geplaatst op 15-09-2011 om 14:19

Heb 10 jaar lang bij een EHBO-vereniging gezeten maar als er wérkelijk iets ergs gebeurt dan ben je tóch wel een beetje zenuwachtig hoor.  Enfin, later is er veel jeugd bij die vereniging gekomen en toen ben ik ermee gestopt. Ik ben nu 63 jaar en ik vind dat de jeugd het nu maar verder moet doen.  ;-)

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2518
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ehbo, bewusteloos, verslikking, vergiftiging, ongeval, 112, flauwvallen