Volg ons via
 
 
 

Een heel jaar Kerstfeest met Käthe Wohlfart

Käthe Wohlfart | Het hele jaar door Kerst voor jong en oud.

Wie denkt er, als het hoogzomer is, aan de komende kerstdagen? De meeste mensen zijn er buiten de decembermaand niet mee bezig. Toch, is er ook een behoorlijk groot aantal dat iedere maand wel kerstfeest wil vieren. De kerstversiering blijft vooraan in de kast liggen en als het maar even kan wordt het interieur weer in kerststemming gebracht. 

Met name voor hen zijn de winkels van Käthe Wohlfart een welkome aanvulling om ook in de overige maanden van het jaar, tegemoet te komen aan de drang naar kerst. Het overgrote deel van de winkels is gevestigd in Duitsland maar ook aan het Walplein en aan de Breidelstraat in het Belgische Brugge, zijn ontzettend leuk ingerichte winkels van de firma Käthe Wohlfart te vinden.

Het gaat hier niet om alleen maar engelenhaar of kerstballen maar ook om unieke artikelen uit de Rothenburger Weinachtswerkstatt. Hoogtepunt is wel de exclusieve "Limitierte Edition Kindertraum" welke de bezoekers verwelkomen. Miljoenen bezoekers, van over de hele wereld, hebben reeds kennis gemaakt met de originele handgemaakte notenkrakers, wierookmannetjes, schwibbogen, speeldozen en de piramiden. Hier gaan voor iedereen de kerstdromen in vervulling.

Wie dan ook een bezoek brengt aan Brugge moet hier beslist eens binnenkijken. Voor de overige vestigingen van Käthe Wohlfart kun je kijken op www.bestofchristmas.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4762
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kerstmarkt, kerstversiering, kerstfeest, speeldoos, kerststal, kerst, christmas