Volg ons via
 
 
 

Buienradar - Hoe wordt het weer vandaag?

Buienradar | Stormachtige groei voorspelt zonnige toekomst.

De website Buienradar.nl  heeft niet te klagen over het aantal bezoekers. Het weer zorgt er voor dat dagelijks honderdduizenden mensen eerst een kijkje nemen op de website, wat de weersgegevens zijn op dat moment. Afhankelijk van de eventueel op komst zijnde regen (of zon) kan men zijn dag gaan indelen.

Buienradar hoort inmiddels bij de top van de meest bekeken websites in ons land. In de maand juni 2011 had de website maar liefst 7,3 miljoen unieke bezoekers waarmee men de site Hyves achter zich liet. Ook het weerbericht op Weeronline wordt veelvuldig geraadpleegd.

De meest bekeken pagina's van Buienradar zijn de voorpagina en het weer voor de komende drie uur. Ook het weer per plaats en het gepubliceerde weerbericht trekt veel bezoekers. Buienradar behoort sinds april 2011 toe aan de zender RTL en is gevestigd in één van de kantoren op het Mediapark in Hilversum. Voor de iPad, iPhone en de Android-telefoons zijn apps ontworpen. De opmars van Buienradar lijkt niet meer te stuiten.

Bron: Tubantia


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4522
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
het weer morgen, nederland buienradar, actuele weerbericht, buienradar in europa, weeronline weerbericht, weer