Volg ons via
 
 
 

Groenten uit blik, glas- en diepvries

Recepten met vers verwerkte groenten

Versverwerktegroenten.nl voor alles wat je wilt weten over groenten uit blik, glas- en diepvries.

Wist je dat groenten uit blik, glas en diepvries net als vers bereide groenten volop vitaminen en mineralen bevatten? En dat vers verwerkte groenten het gemakkelijk maken 2 ons groenten per dag te eten? Alles wat je wilt weten over vers verwerkte groenten vind je op www.versverwerktegroenten.nl 

Vers, uit blik, glas of diepvries: groenten leveren volop gezonde voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en vezels. Ook vers verwerkte groenten! Dat komt omdat de groenten op het juiste moment zijn geoogst en al binnen ongeveer 5 uur na de oogst in de verpakking zitten. Door de snelle, geavanceerde verwerking blijven voedingsstoffen als vitamines en mineralen volop behouden. Het advies is 2 ons groenten per dag te eten. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor verse of vers verwerkte groenten. Variatie is het ‘toverwoord’, omdat groenten niet allemaal dezelfde hoeveelheid of hetzelfde type voedingsstoffen bevatten. 
 

Tips en recepten

Op de website www.versverwerktegroenten.nl vind je een keur aan informatie over vers verwerkte groenten en verrassend eenvoudige recepten die uitnodigen om meteen mee aan de slag te gaan. Denk aan groentecurry of bladerdeeghapjes met paprika, mozzarella en rucola. Je kunt op de website nu ook de nieuwe folder ‘Pak je vitaminen’ downloaden. Daarin staan lekkere recepten en handige tips, bijvoorbeeld om kinderen enthousiast te maken over groenten. 

GroentenFruit Bureau is het marketingcommunicatiebureau voor en namens de Nederlandse groente- en fruitsector. Met gerichte campagnes in binnen- en buitenland wordt het imago van groenten en fruit versterkt en de consumptie ervan bevorderd. GroentenFruit Bureau wil een concrete bijdrage leveren aan de volksgezondheid door het stimuleren van de consumptie van de dagelijkse aanbeveling 2x2 ('2 ons groenten en 2 keer fruit).


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1475
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
recepten, groente, fruit, hapjes maken