Volg ons via
 
 
 

Centraal Informatiepunt Ouderen lanceert nieuwe website

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Centraal Informatiepunt Ouderen lanceert nieuwe gebruiksvriendelijke website voor 55-plussers!

Onlangs is de nieuwe website www.haagseouderen.nl  van het Centraal Informatiepunt Ouderen (CIPO) in gebruik genomen. Meer gebruikersgemak, een hoger informatiegehalte en snellere gegevensuitwisseling met de Digitale Sociale Kaart van Den Haag zijn de belangrijkste redenen geweest om hierop over te gaan.
De nieuwe website is het gevolg van het constante streven naar verbetering van CIPO. Daarom is de informatie van de twee vroegere websites samengevoegd. Onderwerpen zijn gerangschikt onder thema’s, waardoor de bezoeker in een oogopslag informatie kan vinden over zo’n thema – wonen, welzijn, vervoer of financiële en sociale onderwerpen. 

‘Voorheen verspreidde CIPO informatie via twee websites. Dat is niet altijd even duidelijk voor mensen die informatie zoeken,’ licht CIPO-directeur Marja Salman toe. ‘Ook de naam van de nieuwe website, www.haagseouderen.nl, spreekt meer tot de verbeelding dan die van de oude, www.cipo.org. Onze site en informatie zijn daardoor makkelijker vindbaar op internet.’ 

De nieuwe website willen wij onder de aandacht brengen bij zo veel mogelijk 55-plussers uit Den Haag. Daar hebben we uw  hulp bij nodig. U kunt de website bij uw achterban onder de aandacht brengen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1334
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
den haag, ouderenzorg, huisvesting, openbaar vervoer