Volg ons via
 
 
 

Op reis? Installeer eerst gratis app SOS op reis

SOS app geeft veel nuttige informatie

Tegenwoordig zijn duizenden reislustigen in het bezit van een smartphone. Een groot voordeel hiervan is het gratis kunnen installeren van vele aangeboden app's.  Een bijzonder nuttige app  om te installeren op je smartphone is SOS op reis. Deze gratis app is ontwikkeld door SOS International en is te raadplegen in alle voorkomende gevallen van pech of diefstal van goederen. Ben je in het buitenland (of binnenland) bestolen van je portemonnee en/of bankpasjes dan kun je via de app heel snel opzoeken hoe je je eigen bank moet bellen en de pasjes moet laten blokkeren.

De app geeft alarmnummers en gegevens van vele tientallen verzekeraars, ambassades en consulaten in meer dan tweehonderd landen.  Je kunt je eigen polisgegevens en alle belangrijke persoonlijke gegevens invoeren in de app zodat je snel alles bij de hand hebt. Bij pech worden veel tips vertoont hoe je het beste kunt handelen.

Bron: Tubantia 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1425
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gratis app installeren, app sos , sos afkorting, waar komt sos vandaan