Volg ons via
 
 
 

Forse groei maaltijd bestellen bij Thuisbezorgd

Grote groei thuis bezorgen van maaltijden

Vanaf het jaar 2000 dat de website Thuisbezorgd.nl online is gegaan, is het aantal bezoekers op deze etenbestelsite gegroeid naar maar liefst één miljoen bezoekers per maand. De afgelopen week is de bezorgdienst van maaltijden uitgebreid met een Belgische dochter t.w. pizza.be. De introductie hiervan ging gepaard met een grootse reklameaktie. Er werden 80.000 gratis pizza's uitgedeeld en ook op de Vlaamse tv-zenders worden onze Belgische buren op de nieuwe bezorgdienst geattendeerd.

In landen als Duitsland en Oostenrijk is de bezorgdienst ook aktief en de verwachting is dat, gezien de toename van het aantal bestellingen, dit nog niet het einde van de groei zal zijn. Op de website thuisbezorgd.nl kan iedereen een keus maken uit vele aangesloten restaurants en pizza-ketens, een Chinese maaltijd of bijvoorbeeld shoarma. Online kan men op eenvoudige wijze een maaltijd uitzoeken en bestellen. 

Op dit moment zijn drieduizend bezorgrestaurants in Nederland aangesloten. Een maaltijd bestellen via mobiele site en mobiele apps (iPhone en Android) is ook mogelijk.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2209
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
thuisbezorgd, eten bestellen, pizza bestellen, chinees bestellen