Volg ons via
 
 
 

Langer genieten van felgekleurde nagellak

De trend van 2011 | Felgekleurde nagels

Deze zomer 2011 zijn felgekleurde nagels helemaal de trend. Natuurlijk mogen ook de wat zachtere tinten nog gebruikt worden maar perzikoranje, knalrood of neon geel zijn helemaal in. Het zelf aanbrengen van nagellak leidt nogal eens tot frustraties. Om de lak perfect aan te brengen is wel enige handigheid en voorzichtigheid geboden. 

Nieuw op dit gebied is Shellac. Deze nagellak wordt op basis van nagellak en uv-gel aangebracht, in meerdere lagen. Na het aanbrengen van iedere laag moet de hand (of voet) een paar minuten onder een blauwe uv-lamp. De nagellak wordt zo uitgehard en lang laten drogen is verleden tijd. Gelijk na de behandeling is het mogelijk om er alles weer mee te doen.

Nagels waarop Shellac is aangebracht blijven zeker twee tot drie weken mooi en nadien is het met aceton eenvoudig te verwijderen. Zoek een goede nagelstudio en ga ook gekleurd de zomer tegemoet. Over Shellac is meer te vinden op: www.shellac.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2169
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nagels lakken, nagelstudio, manicure, nagellak, opmaken