Volg ons via
 
 
 

Vishengel kan mee op reis

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Steeds meer jonge en oudere mensen hebben als hobby gekozen voor de hengelsport. Zeker met mooi weer zie je steeds meer liefhebbers van deze sport aan de waterkant zitten. Ook worden er steeds meer hengelsportvakanties aangeboden zowel in binnen- als buitenland. Een echte sportvisser wil nu maal ook graag in zijn vakantie een hengeltje uitgooien. Het probleem was alleen: hoe neem ik die lange en breekbare vishengels mee? De prijs van een degelijke hengel voor de geoefende sportvisser loopt vaak in de honderden euro's en men neemt hier dan ook niet graag onnodige risico's mee.

De oplossing voor het vervoersprobleem is de aanschaf van Sporttubes. De afmeting hiervan geeft voldoende ruimte voor het vervoer van meerdere hengels. Sporttubes zijn gemaakt van high density polyethyleen kunststof wat ijzersterk is en zeer licht in gewicht. Door de wieltjes die eronder zitten is meenemen van de benodigde vishengels n overige vis-benodigdheden heel eenvoudig.

Er bestaan ook modellen voor het vervoer van ski's en snowboards. De Sporttubes zijn zowel mee te nemen op het dak van de auto maar indien je per vliegtuig op vakantie gaat is meenemen van de hengels ook geen probleem. De Sportube is verkrijgbaar in verschillende series, 1, 2 en 3 en de prijzen variren tussen de 99,95 en 159,95 incl btw.
Je weet dan wel zeker dat de kostbare hengelsportuitrusting goed op je vakantie adres arriveert en ook naderhand weer ongeschonden thuiskomt. Alvast een goede vangst gewenst.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1816
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
hengelsport, vissen, vishengel, sportvissen, sportvisser