Volg ons via
 
 
 

Mosselen, kant- en klaar uit de magnetron

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Nog even geduld hebben tot 5 juli a.s. en dan kan de kant- en klare mosselmaaltijd in de magnetron. Het Zeeuwse bedrijf Roem van Yerseke voldoet hiermee aan een wens van jongeren (die weinig tijd hebben) en mogelijk ook ouderen, in bijvoorbeeld een verzorgingshuis, om nog op een eenvoudige manier te kunnen genieten van een mosselmaaltijd.

De bereiding van een traditionele mosselmaaltijd vergt altijd flink wat voorbereiding, opschudden,kuisen, de groente versnijden en dan moet er nog een tijd gewacht worden. Dit is voor veel liefhebbers van mosselen vaak net iets teveel gevraagd. Het Zeeuwse bedrijf is hier op ingesprongen en na er vier jaar aan te hebben gewerkt, komt men nu met een volledig traditioneel bereide mosselmaaltijd met groenten en kruiden.
 
'Voorproevers' zijn enthousiast over de perfecte smaak van deze magnetron-maaltijd. Onze zuiderburen in België moeten nog even wachten tot september. Mogelijk is de mosselmaaltijd dan ook daar in de supermarkt verkrijgbaar.

Bron: Nieuwsblad

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2826
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
mosselen, oesters, recepten, magnetronmaaltijd