Volg ons via
 
 
 

Floriade 2012

Floriade 2012 liet u de natuur beléven. In 2022 is het de beurt aan Almere

De Floriade is een Wereldtuinbouwtentoonstelling die eens in de tien jaar in Nederland plaatsvindt. Van april tot oktober 2012 werd de zesde editie van de Floriade georganiseerd in Venlo.

Deelnemers zoals landen, (tuinbouw-) bedrijven en overheden lieten de bezoekers van de Floriade genieten van ‘s werelds mooiste en meest bijzondere bloemen, planten, bomen, groentes en fruitsoorten. 

Maar Floriade 2012 had meer te bieden. Elke dag een cultureel programma met muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunst uit de hele wereld. Duurzame, innovatieve eyecatchers op het gebied van architectuur, zoals nooit eerder vertoond waren als eerste te bezichtigen op de Floriade. Met talloze spannende, vernieuwende en leerzame attracties en activiteiten was de Floriade 2012 een spectaculaire ontdekkingsreis voor kinderen.

In de verschillende sfeervolle restaurants en gezellige eettentjes kon u genieten van overheerlijke (wereld-) gerechten, uiteraard bereid met producten uit eigen tuin. Maar ook lekker picknicken tussen de bloemen en planten, loungen aan het water en vanaf de grasheuvels genieten van de talloze shows en parades.

Floriade 2012 liet u de natuur beléven. Door te zien, horen, proeven, voelen en ruiken ervaart u de invloed van de tuinbouw op de kwaliteit van het dagelijks leven.. Meer info: www.floriade.nl 

De zevende editie van de Floriade zal plaatsvinden in 2022 in Almere.Afbeeldingen
  • floriade.jpg
  • floriade1.jpg
  • floriade2.jpg
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1638
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
floriade, tuinbouw expo, floriade 2012, tickets floriade, floriade venlo, floriade 2022