Volg ons via
 
 
 

Koelkast weetjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ook van niet goed gekoelde etenswaren kun je behoorlijk  ziek worden.

Neem daarom onderstaande regels in acht bij het koelen van levensmiddelen in de koelkast. 

Zorg dat de temperatuur in de koelkast tussen de 4 en 7 graden ligt.

Laat de deur van de koelkast niet te lang open.

Laat restjes goed afkoelen voor je ze in de koelkast plaatst. Doe dit in een bak ijskoud water zodat het niet te lang buiten de koelkast hoeft te staan.

Bewaar restjes niet langer dan drie dagen in de koelkast.

Bereide etenswaren en rauwe etenswaren nooit bij elkaar bewaren.

Schep restjes in plastic bakjes en zet geen pannen in de koelkast. 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1334
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
koelen, koelkast, invriezen