Volg ons via
 
 
 

Afkitten, kitpistool niet meer nodig

Nieuw op de markt, afkitten zonder kitpistool

Om te kunnen kitten was tot dusver een kitpistool noodzakelijk. Vanaf nu heeft Rubson een siliconenkit en Pattex een montagekit op de markt gebracht waarbij geen kitpistool meer nodig is.
 
De beide nieuwe producten lijken uiterlijk op elkaar maar de gebruiksinstructie is wel verschillend. Op de koker van Rubson wijzen twee duidelijke afbeeldingen je de weg  maar op de koker van Pattex is het even goed zoeken naar de drie afbeeldingen. Beide kokers vermelden dat je de dosering kunt instellen maar dit werkt niet echt naar behoren.
 
Beide nieuwe producten hebben een tuit die 180 graden kan draaien waarmee je ook gemakkelijk op een plek kunt kitten die moeilijk bereikbaar is. Na gebruik is de koker afsluitbaar. De beide producten zijn wel iets duurder dan de 'oude' kokers. Een kitpistool kost tussen de 4 en 10 euro, maar deze kun je natuurlijk vaker gebruiken.
 
Waarschijnlijk komt de oude manier dan ook iets voordeliger uit maar er staat tegenover dat de nieuwe producten weer iets meer gebruiksgemak hebben. De keus is aan de gebruiker.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Thijs de Vries uit Katwijk (Gast)
Geplaatst op 03-06-2020 om 16:58

schandalig, zou verboden moeten worden!

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 9330
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
beste kitpistool, kitpistool professioneel, afkitten keuken, schilderwerk afkitten