Volg ons via
 
 
 

Automarkt op nieuwe locatie

Automarkt Utrecht verhuisd naar Beverwijk. Nieuwe automarkt over de grens bij Oldenzaal.

Reeds jarenlang vond in Utrecht op de dinsdag de grootste automarkt van Europa plaats. Omdat de gemeente Utrecht wil gaan bouwen op het voormalige Veemarktcomplex, betekende dit het einde van deze markt waar wekelijks zo tegen de 1000 auto's een andere eigenaar vinden. Veel van de verkochte auto's gaan naar het buitenland. Aspirant-kopers komen veel uit Oostbloklanden maar ook gaan een groot aantal auto's richting Rusland en Afrika. De definitieve datum van sluiting was op 28 maart 2012. Vanaf 3 april 2012 zal de automarkt plaatsvinden in Beverwijk.

De Initiatiefgroep Mensink uit het Twentse Langeveen is inmiddels zelf begonnen met de bouw van een grote automarkt bouwen in Emsbüren, vlak over de grens bij Oldenzaal. De ligging van de komende automarkt  op een zeven hectare groot terrein is voor veel aanbieders en kopers een uiterst gunstige plek. Het terrein, goed bereikbaar via de A1, E30 en de E31, zal plaats bieden aan ongeveer 1.600 auto's. Daarnaast komen er kantoren, een restaurant en kantoren voor afhandeling van de vereiste documenten. Er is een investering mee gemoeid van vijf miljoen euro.

Praktisch alle auto's die worden aangeboden op de Autowelt Emsbüren zijn voorzien van een geldige APK en na een vlotte afwikkeling van de papieren kan de nieuwe koper straks snel aan zijn terugreis beginnen. De nieuwe Automarkt is op 2 april 2012 van start. 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2813
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
automarkt, utrecht, automarkt utrecht, autowelt, auto kopen, occasion